Předplatit časopis Finmag

První aplikace na míru pro podnikatele. Happka od Hospodářské komory slibuje revoluci

Redakce Finmag.cz
Redakce Finmag.cz
13. 6. 2024
aktuality

Informace z ekonomiky i podnikání, aktuality, pozvánky na akce či školení. Hospodářská komora představila novou aplikaci Happka, která by se do budoucna mohla stát hlavním zdrojem informací nejen pro její členy, ale všechny české podnikatele.

První aplikace na míru pro podnikatele. Happka od Hospodářské komory slibuje revoluci
Happka od Hospodářské komory si dělá ambice stát se hlavním informačním zdrojem pro české podnikatele / Zdroj: Hospodářská komora ČR

Novou aplikaci nazvanou HappKa představil ve čtvrtek na sněmu Hospodářské komory její prezident Zdeněk Zajíček. „Díky naší nové mobilní aplikaci se každý člen Hospodářské komory a každý podnikatel dozví nejen aktuality ze světa podnikání, ale bude se moci účastnit i různých průzkumů nebo anket, a také dostávat informace přímo ze svého regionu,“ uvedl.

V aplikaci se bude podle něj bude moci každý podívat na to, co Hospodářská komora dělá a jak hájí zájmy podnikatelů. Podle Zajíčka se navíc z aplikace může do budoucna stát stěžejní informační servis, který by mohl nahradit díky své dostupnosti i web Komory.

Uživatelé si v aplikaci můžou obsah přizpůsobit pomocí filtrů na míru a získat tak informace z oblastí, které je zajímají. Registrovaným uživatelům, členům Hospodářské komory, pak Happka nabídne prémiové funkce, například v podobě možnosti ukládat a sdílet obsah nebo číst přímo v aplikaci přehled tisku.

HappKa rovněž umožňuje zasílat notifikace o nových akcích, článcích a dalších událostech. Její uživatelé si můžou podle svých preferencí vybrat oblast zájmu, obor či region, který je zajímá, a sledovat tak aktuální informace o preferovaných tématech od těžkého průmyslu po kreativní a umělecké obory.

V aplikaci jsou také všechny informace a potřebné dokumenty ke stažení, díky kterým je možné připomínkovat české zákony i evropské normy nebo se jejím prostřednictvím přihlásit na školení a seminář. Komora navíc slibuje, že Happku bude dále vylepšovat a přidávat nové funkce.

K registraci či přihlášení podnikatelé využijí IČO své firmy a bankovní identitu (BankID). Aplikace HappKa je k dispozici pro telefony s operačním systémem Android (zde) i iOS (zde).

Zaujali jsme vás? Pokračujte...

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne? Čtěte v novém Finmagu

Je sport dobrý byznys? Bezpochyby. Když ale je řeč o olympiádě, není to tak jednoznačné. Pořadatelská města totiž stále víc a víc prodělávají. I miliardy dolarů.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

SPORTEM K BYZNYSU

Nejlépe placení sportovci? Michael Jordan, Tiger Woods, Christiano Ronaldo… • Proč se olympiáda stala globálním černým Petrem? • Jak se vrcholový závodník stane vrcholovým manažerem

BYZNYS JE HRA

„Nenapadlo by mě takovou firmu rozjíždět, kdybych neměl ADHD,“ říká Rosťa Novák o úspěšném Cirku La Putyka. • Proč Elonu Muskovi už není do smíchu • Zachránili barokní skvost, teď chtějí manželé Lazarowitz svůj zámek odkázat státu

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Redakce Finmag.cz

Redakce Finmag.cz

O podnikání píšeme v souvislostech, inspirujeme, poukazujeme na klíčové problémy podnikatelů a živnostníků. Úspěch nechceme glorifikovat jen skrze peníze, ale i společenské dopady podnikání. Píšeme o lidech,... Více

Související témata

aktualityanketaaplikacehospodářská komoramobilní aplikacepodnikánípodnikatelPodnikavé Českotechnologie

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo