Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - RIMPEX, spol.s r.o.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: zahraničními osobami v oblasti dovozu a vývozu věcí a posky- tování a přijímání služeb. 3. Koupě a prodej zboží pro zabezpečení hospodářské činnosti spo- lečnosti. 4. Koupě zboží v zahraničí a jeho přímý prodej v zahraničí. 5. Přijímání služeb od zahraničních osob v návaznosti na předmět činnosti společnosti. 6. Účast na podnikání v oblasti výroby spotřebního a potravinář- ského zboží, stavebních materiálů, strojů a zařízení a zpraco- vání surovin.
8. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: 7. Účast na podnikání v oblasti stavebnictví a dopravy. 8. Zřizování prodejen společnosti. /2/ V rámci předmětu činnosti uvedeného v odstavci /1/ nemůže společnost vykonávat činnosti, k jejichž výkonu je třeba po- volení dle zvláštních předpisů. Případné rozšíření předmětu činnosti společnosti i o činnosti uvedené v předchozí větě je možné jen na základě získání zmíněného povolení.
8. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: /1/ Předmět činnosti společnosti je obchodní a výrobní činnost v tomto rozsahu : 1. Poskytování služeb čs. a zahraničním osobám formou : - obchodního zastupování, - konzultační a poradenské činnosti, - servisní činnosti, - provozování konsignačních skladů, - propagace a prezentace výrobků a služeb zastupovaných firem vč. pořádání seminářů, sympozií, výstav a pd., 2. Zprostředkovací činnost vykonávaná pro čs. osoby ve styku se
8. 11. 1991
Vznik společnosti RIMPEX, spol.s r.o.
1 2

Údaje o RIMPEX, spol.s r.o., IČO: 44684002 byly staženy 7. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo