Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o., IČO: 19408137, sídlo: Lysá nad Labem

Subjekt Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. příspěvková organizace. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou Pr 1762/MSPH. Společnost vznikla 27. 6. 2023 a sídlí na adrese Husovo náměstí 23/1, 289 22 Lysá nad Labem - Lysá nad Labem. IČO společnosti je 19408137.

Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - výpis z obchodního rejstříku k datu 6. 7. 2024

Obchodní rejstřík
RES

Základní informace o Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

Datum zápisu
27. 6. 2023
Datum vzniku
25. 1. 2023
Název
Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o.
zapsáno 27. 6. 2023
Adresa sídla společnosti
Husovo náměstí 23/1, 289 22 Lysá nad Labem - Lysá nad Labem
zapsáno 27. 6. 2023
IČO
19408137
zapsáno 27. 6. 2023
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 27. 6. 2023
Spisová značka
Pr 1762/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 27. 6. 2023
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

27. 6. 2023
Zapsán zakladatel Město Lysá nad Labem
27. 6. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
27. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Pavel Dobeš, jako ředitel
27. 6. 2023
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná a vystupuje jménem organizace samostatně.
27. 6. 2023
Zapsán předmět činnosti: a) výkon činnosti střediska volného času, které poskytuje zájmové vzdělávání. činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) zajištění činností v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. c) všestranné uspokojování sportovních, tělovýchovných, rekreačních, wellness a volnočasových zájmů, potřeb a služeb obyvatelů města Lysá nad Labem. d) provádění veřejných sportovních, společenských a informačních činností, e) provoz, správa, údržba a opravy sportovní haly V Aleji, sportovišť, dětských hřišť, volnočasových, rekreačních a wellness areálů, jakož i dalších tělovýchovných a sportovních zařízení a zařízení sloužících regeneraci, rekondici a zábavě, včetně zajišťování periodických i mimořádných revizí, zajišťování havarijní služby a operativního odstraňování havárií a poruch, f) poskytování služeb souvisejících s provozem a správou sportovní haly V Aleji, sportovišť, dětských hřišť, volnočasových, rekreačních a wellness areálů, jakož i dalších tělovýchovných a sportovních zařízení a zařízení sloužících regeneraci, rekondici a zábavě (zejména provoz šaten, zajištění zdravotní služby apod.) včetně výběru poplatků a vstupného za užívání prostor či jejich částí. g) poskytování tělovýchovných služeb a vytváření prostoru pro zvyšování fyzické a tělesné zdatnosti obyvatel města Lysá nad Labem. h) poradenství v oblasti sportu. ch) pořádání, organizování a zabezpečování sportovních přehlídek, soutěží, veletrhů, produkcí, rekreačních, kulturně společenských a vzdělávacích akcí včetně mimoškolní výchovy a vzdělávání, kurzů, školení a lektorské činnosti. i) spolupráce při pořádání a organizování sportovních přehlídek, soutěží, veletrhů, produkcí, rekreačních, kulturně společenských a vzdělávacích akcí včetně mimoškolní výchovy a vzdělávání, kurzů, školení a lektorské činnosti se zřizovatelem, jinými příspěvkovými organizacemi zřizovatele anebo fyzickými či právnickými osobami. j) publikační činnost včetně vydávání katalogů, propagačních tiskovin, metodických a příležitostných publikací souvisejících s činností organizace. k) kontrol a rozsahu a kvality dodavatelsky prováděných prací a jejich fakturace včetně vedení reklamačních řízení týkajících se vlastního či svěřeného majetku.

Vizualizace vztahů osob a společností - Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o.

Informace o podnikání a činnosti Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
A) výkon činnosti střediska volného času, které poskytuje zájmové vzdělávání. činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) zajištění činností v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. c) všestranné uspokojování sportovních, tělovýchovných, rekreačních, wellness a volnočasových zájmů, potřeb a služeb obyvatelů města Lysá nad Labem. d) provádění veřejných sportovních, společenských a informačních činností, e) provoz, správa, údržba a opravy sportovní haly V Aleji, sportovišť, dětských hřišť, volnočasových, rekreačních a wellness areálů, jakož i dalších tělovýchovných a sportovních zařízení a zařízení sloužících regeneraci, rekondici a zábavě, včetně zajišťování periodických i mimořádných revizí, zajišťování havarijní služby a operativního odstraňování havárií a poruch, f) poskytování služeb souvisejících s provozem a správou sportovní haly V Aleji, sportovišť, dětských hřišť, volnočasových, rekreačních a wellness areálů, jakož i dalších tělovýchovných a sportovních zařízení a zařízení sloužících regeneraci, rekondici a zábavě (zejména provoz šaten, zajištění zdravotní služby apod.) včetně výběru poplatků a vstupného za užívání prostor či jejich částí. g) poskytování tělovýchovných služeb a vytváření prostoru pro zvyšování fyzické a tělesné zdatnosti obyvatel města Lysá nad Labem. h) poradenství v oblasti sportu. ch) pořádání, organizování a zabezpečování sportovních přehlídek, soutěží, veletrhů, produkcí, rekreačních, kulturně společenských a vzdělávacích akcí včetně mimoškolní výchovy a vzdělávání, kurzů, školení a lektorské činnosti. i) spolupráce při pořádání a organizování sportovních přehlídek, soutěží, veletrhů, produkcí, rekreačních, kulturně společenských a vzdělávacích akcí včetně mimoškolní výchovy a vzdělávání, kurzů, školení a lektorské činnosti se zřizovatelem, jinými příspěvkovými organizacemi zřizovatele anebo fyzickými či právnickými osobami. j) publikační činnost včetně vydávání katalogů, propagačních tiskovin, metodických a příležitostných publikací souvisejících s činností organizace. k) kontrol a rozsahu a kvality dodavatelsky prováděných prací a jejich fakturace včetně vedení reklamačních řízení týkajících se vlastního či svěřeného majetku.
zapsáno 27. 6. 2023
Doplňková činnost
a) pronájem a půjčování věcí movitých, b) výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků. c) reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. d) zprostředkování obchodu a služeb. e) provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti.
zapsáno 27. 6. 2023

Ostatní skutečnosti Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

Ostatní skutečnosti
Původní název příspěvkové organizace zněl: Sport Lysá nad Labem, p.o. Usnesením zastupitelstva města došlo ke změně názvu a části předmětu hlavní činnosti, a to před zápisem příspěvkové organizace do obchodního rejstříku.
zapsáno 27. 6. 2023

Personální obsazení, vedení Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

Ředitel
Mgr. Pavel Dobeš
Káraný, 250 75 Káraný - Káraný
Den vzniku funkce: 1. 6. 2023
zapsáno 27. 6. 2023
Počet členů
1
zapsáno 27. 6. 2023
Způsob jednání
Ředitel jedná a vystupuje jménem organizace samostatně.
zapsáno 27. 6. 2023

Zřizovatel Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. - dle obchodního rejstříku

Zakladatel
Město Lysá nad Labem, 00239402
Husovo náměstí 23/1, 289 22 Lysá nad Labem - Lysá nad Labem
zapsáno 27. 6. 2023

Hodnocení společnosti - Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o.

-
0
+

Sídlo společnosti Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. na mapě

Husovo náměstí 23/1, 289 22 Lysá nad Labem - Lysá nad Labem

Údaje o Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o., Husovo náměstí 23/1, 289 22 Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, IČO: 19408137 byly staženy 6. 7. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. sídlí na adrese: Husovo náměstí 23/1, 289 22 Lysá nad Labem - Lysá nad Labem.
  • Středisko volného času Lysá nad Labem, p.o. má IČO 19408137.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo