Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nepřipravení z. s., IČO: 17897688, sídlo: Praha

Subjekt Nepřipravení z. s. spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 77123/MSPH. Společnost vznikla 3. 2. 2023 a sídlí na adrese Plkovská 132/13, 193 00 Praha - Horní Počernice. IČO společnosti je 17897688.

Nepřipravení z. s. - výpis z obchodního rejstříku k datu 5. 7. 2024

Obchodní rejstřík
RES

Základní informace o Nepřipravení z. s. - dle obchodního rejstříku

Datum vzniku a zápisu
3. 2. 2023
Název
Nepřipravení z. s.
zapsáno 3. 2. 2023
Adresa sídla společnosti
Plkovská 132/13, 193 00 Praha - Horní Počernice
zapsáno 3. 2. 2023
IČO
17897688
zapsáno 3. 2. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 3. 2. 2023
Spisová značka
L 77123/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 3. 2. 2023
Účel
Spolek je nezávislou neziskovou organizací postavenou na individuálním členství jednotlivců, kteří praktikují, učí a zajímají se o divadelní improvizaci a osobní rozvoj. Cílem Spolku je obohacení kulturního prostředí společnosL, především v oblastech rozvoje v uměleckém a kulturním vyžití dětí, mládeže a dospělých. Obohacení edukačního prostředí společnosL, především v oblastech: školního a mimoškolního vzdělávání dětí, mládeže a dospělých, celoživotního vzdělávání dospělých. rozvoj dovedností divadelní improvizace svých členů. poskytnutí pla[ormy, jejímž prostřednictvím mohou členové diskutovat, sdílet a rozvíjet své zkušenosL formou pravidelných setkání a tréninků. Poskytnutí možnosti efektivně spolupracovat při veřejných vystoupeních poskytováním zdrojů Spolku svým členům.
zapsáno 3. 2. 2023
Název nejvyššího orgánu
Principál
zapsáno 3. 2. 2023
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události Nepřipravení z. s. - dle obchodního rejstříku

9. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Jaroslav Fabián, MBA, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
3. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Fabián, MBA, jako principál
3. 2. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
3. 2. 2023
Zapsán způsob jednání: Nejvyšším a Statutárním orgánem Spolku je Principál, který zastupuje Spolek ve všech právních záležitostech. Principál je zvolen zakládajícími členy na dobu neurčitou a zapsán ve stanovách Spolku stvrzených podpisem zakládajících členů. Principál jedná za Spolek samostatně a je odpovědný za dobrou roli hospodáře Spolku.
3. 2. 2023
Zapsán předmět činnosti: Spolek vykonává hlavní činnosti za účelem dosažení svých cílů v souladu se svým posláním a cíli. Žádná z hlavních činností Spolku není podnikáním ani výdělečnou činností. Hlavními formami činnosti Spolku jsou: využití principů divadelní improvizace v osobním rozvoji. propagace dobrého jména divadelní improvizace. pořádání představení a kulturních festivalů. spolupráce se vzdělávacími institucemi a subjekty, orgány státní správy a dalšími partnery. Hlavní činnost může být financována především, ale nejenom z členských příspěvků, grantů a sponzorských darů a ze zisku z vedlejších činností dle těchto stanov. Je-li při výkonu hlavní činnosti dosaženo příjmu, použije Spolek tyto příjmy k pokrytí nákladů na Spolkovou činnost či na úhradu své správy.

Vizualizace vztahů osob a společností - Nepřipravení z. s.

Informace o podnikání a činnosti Nepřipravení z. s. - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
Spolek vykonává hlavní činnosti za účelem dosažení svých cílů v souladu se svým posláním a cíli. Žádná z hlavních činností Spolku není podnikáním ani výdělečnou činností. Hlavními formami činnosti Spolku jsou: využití principů divadelní improvizace v osobním rozvoji. propagace dobrého jména divadelní improvizace. pořádání představení a kulturních festivalů. spolupráce se vzdělávacími institucemi a subjekty, orgány státní správy a dalšími partnery. Hlavní činnost může být financována především, ale nejenom z členských příspěvků, grantů a sponzorských darů a ze zisku z vedlejších činností dle těchto stanov. Je-li při výkonu hlavní činnosti dosaženo příjmu, použije Spolek tyto příjmy k pokrytí nákladů na Spolkovou činnost či na úhradu své správy.
zapsáno 3. 2. 2023
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Jelikož je provozování hlavní činnosti Spolku spojeno s náklady, může Spolek vykonávat i hospodářské, či jiné výdělečné činnosti vedlejší, a to jak pro podporu hlavní činnosti, tak i za účelem hospodárného využití majetku Spolku. Zisk z těchto činností Spolek používá k podpoře hlavních činností, dalších Spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu. Spolek bude jako vedlejší činnost vykonávat následující předměty podnikání: Živnost volná: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. obory činnosti: - Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. - Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. - Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.
zapsáno 3. 2. 2023

Personální obsazení, vedení Nepřipravení z. s. - dle obchodního rejstříku

Principál Nepřipravení z. s. - dle obchodního rejstříku

Principál
Ing. Jaroslav Fabián, MBA
Plkovská, 193 00 Praha - Horní Počernice
Den vzniku funkce: 3. 2. 2023
zapsáno 3. 2. 2023
Počet členů
1
zapsáno 3. 2. 2023
Způsob jednání
Nejvyšším a Statutárním orgánem Spolku je Principál, který zastupuje Spolek ve všech právních záležitostech. Principál je zvolen zakládajícími členy na dobu neurčitou a zapsán ve stanovách Spolku stvrzených podpisem zakládajících členů. Principál jedná za Spolek samostatně a je odpovědný za dobrou roli hospodáře Spolku.
zapsáno 3. 2. 2023

Skuteční majitelé Nepřipravení z. s. - dle obchodního rejstříku

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. Jaroslav Fabián, MBA
Plkovská, 193 00 Praha - Horní Počernice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 3. 2. 2023
zapsáno 9. 2. 2023

Hodnocení společnosti - Nepřipravení z. s.

-
0
+

Sídlo společnosti Nepřipravení z. s. na mapě

Plkovská 132/13, 193 00 Praha - Horní Počernice

Údaje o Nepřipravení z. s., Plkovská 132/13, 193 00 Praha - Horní Počernice, IČO: 17897688 byly staženy 5. 7. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Spolek Nepřipravení z. s. sídlí na adrese: Plkovská 132/13, 193 00 Praha - Horní Počernice.
  • Spolek Nepřipravení z. s. má IČO 17897688.
  • Spolek Nepřipravení z. s. vznikl 3. 2. 2023.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo