Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Ústav krajiny a obnovy lesa, z.ú.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Arch. Vilém Čech, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel RNDr. Jarmila Vránová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel RNDr. Josef Satke, PhD., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel RNDr. Aleš Vrána, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
16. 10. 2020
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona zahrnující tyto obory činnosti: 1) vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce 2) ubytovací služby 3) poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály 4) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků 5) výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd 6) fotografické služby 7) překladatelská a tlumočnická činnost 8) mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti 9) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
8. 7. 2020
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
8. 7. 2020
Zapsán zakladatel RNDr. Aleš Vrána, jako zakladatel
8. 7. 2020
Zapsán člen správní rady Ing. Arch. Vilém Čech, jako člen správní rady
8. 7. 2020
Zapsán člen správní rady RNDr. Jarmila Vránová, jako člen správní rady
8. 7. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Aleš Vrána, jako ředitel
8. 7. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 1
8. 7. 2020
Zapsán způsob jednání: Jménem ústavu jedná samostatně ředitel.
8. 7. 2020
Zapsán člen správní rady RNDr. Josef Satke, PhD., jako předseda správní rady
8. 7. 2020
Počet členů správní rady: 3
8. 7. 2020
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona zahrnující tyto obory činnosti: 1) vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce 2) ubytovací služby 3) poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály 4) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků 5) výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd 6) fotografické služby 7) překladatelská a tlumočnická činnost 8) mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti 9) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
8. 7. 2020
Zapsán předmět činnosti: a) Vyhledávání příležitostí k obnově, zachování a posílení funkcí krajiny a jejích součástí (vodních ploch, polí, stepí, remízků, hájků, biokoridorů a lesa) b) Tvorba a posuzování odborných projektů k obnově, zachování a posílení funkcí krajiny a jejích součástí c) Soustředění soukromých a veřejných finančních zdrojů k realizaci projektů d) Realizace a dozorování projektů vlastních i externích e) Publikační činnost f) Poskytování specializačního vzdělávání v rozsahu získané akreditace
8. 7. 2020
Vznik společnosti Ústav krajiny a obnovy lesa, z.ú.

Údaje o Ústav krajiny a obnovy lesa, z.ú., IČO: 09256601 byly staženy 5. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo