Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - FT Park z.ú.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 6. 2020
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. Pavel Nevický
15. 1. 2020
15. 1. 2020
15. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: Realizace vlastního nezávislého výzkumu a vývoje, s akcentem v průmyslovém výzkumu a experimentálním vývoji, s cílem získat nové poznatky a lépe pochopit vybrané problémy v oblasti informačních a komunikačních technologií, hardware, software a dalších oborů. Poskytování informačních služeb a poradenství v oblasti výzkumu, vývoje a inovací. Podpora průmyslového výzkumu, experimentálního vývoje a inovativních projektů a vzájemné spolupráce subjektů v ČR a zahraničí. Podpora začínajících a dalších znalostně intenzivních firem věnujících se výzkumu a vývoji v oblasti hardware, software, internetu věcí, strojového učení, elektrotechnických zařízení a v dalších oblastech. Provozování technologického centra, vývojářského hubu, podnikatelského inkubátoru a centra pro transfer technologií. Provozování testovací laboratoře pro testování prototypů a uživatelský výzkum UX včetně vlastního souvisejícího výzkumu a vývoje. Provozování školicího střediska včetně vlastních vzdělávacích aktivit. Poskytování informačních služeb a poradenství v oblasti financování výzkumu a vývoje ze soukromých a veřejných zdrojů.
15. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: Veřejně prospěšná činnost spočívající v: -provozování vědeckotechnického parku (VTP), zejména technologického centra, vývojářského hubu, podnikatelského inkubátoru a centra pro transfer technologií (CTT) v cílové oblasti, -poskytování informačních služeb a poradenství v oblasti financování ze soukromých i veřejných zdrojů -provozování testovací laboratoře pro testování prototypů a uživatelský výzkum UX -provozování školicího střediska a vzdělávacích služeb -provozování elektrotechnické laboratoře pro vývoj a testování prototypů -podpoře aplikovaného výzkumu, inovativních projektů a vzájemné spolupráci subjektů v ČR a zahraničí -podpoře začínajících firem věnujícím se výzkumu a vývoji v oblasti elektrotechnických zařízení, hardware, software, především v oblasti biomedicíny
24. 9. 2019
30. 7. 2018
16. 6. 2018
Změna adresy: člen správní rady Ing. Petr Lesse
7. 4. 2018
Změna adresy: člen správní rady Ing. Pavel Nevický
14. 12. 2017
7. 6. 2016
7. 6. 2016
31. 5. 2016
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
31. 5. 2016
Zapsán zakladatel Ing. Jan Novák, jako zakladatel
31. 5. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Novák, jako ředitel
31. 5. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
31. 5. 2016
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn zastupovat ústav ve všech věcech samostatně.
31. 5. 2016
Zapsán člen správní rady Ing. Petr Lesse, jako člen správní rady
31. 5. 2016
Zapsán člen správní rady Ing. Jan Hanzlík, jako člen správní rady
31. 5. 2016
Zapsán člen správní rady Ing. Pavel Nevický, jako předseda správní rady
31. 5. 2016
Počet členů správní rady: 3
31. 5. 2016
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
31. 5. 2016
Zapsán předmět činnosti: Veřejně prospěšná činnost spočívající v: -provozování vědeckotechnického parku (VTP), zejména technologického centra, vývojářského hubu, podnikatelského inkubátoru a centra pro transfer technologií (CTT) v cílové oblasti, -poskytování informačních služeb a poradenství v oblasti financování ze soukromých i veřejných zdrojů -provozování testovací laboratoře pro testování prototypů a uživatelský výzkum UX -provozování školicího střediska a vzdělávacích služeb -provozování elektrotechnické laboratoře pro vývoj a testování prototypů -podpoře aplikovaného výzkumu, inovativních projektů a vzájemné spolupráci subjektů v ČR a zahraničí -podpoře začínajících firem věnujícím se výzkumu a vývoji v oblasti elektrotechnických zařízení, hardware, software, především v oblasti biomedicíny
31. 5. 2016
Vznik společnosti FT Park z.ú.
1 2

Údaje o FT Park z.ú., IČO: 05124697 byly staženy 10. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo