Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik, IČO: 00554383

Subjekt N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik akciová společnost. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou B 22/KSUL. Společnost vznikla 20. 9. 1990 a sídlí na adrese okres Liberec, Hejnice - Bílý Potok čp. 369, Česká republika - neztotožněno. IČO společnosti je 00554383.

N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - výpis z obchodního rejstříku k datu 6. 7. 2024

Obchodní rejstřík
RES

Základní informace o N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - dle obchodního rejstříku

Datum vzniku a zápisu
20. 9. 1990
Obchodní firma
N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik
zapsáno 20. 9. 1990
Adresa sídla společnosti
okres Liberec, Hejnice - Bílý Potok čp. 369, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 20. 9. 1990
IČO
00554383
zapsáno 20. 9. 1990
Identifikátor datové schránky
3rn6jt2
Právní forma
Akciová společnost
zapsáno 20. 9. 1990
Spisová značka
B 22/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 20. 9. 1990
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - dle obchodního rejstříku

20. 9. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Josef Vazač, jako ředitel pobočky
20. 9. 1990
Zapsán způsob jednání: Pobočku zastupuje v rozsahu svých oprávnění ředitel pobočky, který je oprávněn podepisovat veškeré dokumenty tak, že k napsanému nebo natištěnému názvu pobočky připojí svůj vlastnoruční podpis.
20. 9. 1990
Zapsán předmět podnikání: Zpracování živočišných a rostlinných produktů na finální potraviny a polotovary. Výroba užitných předmětů a jejich prodej organizacím a občanům v ČSFR a prostřednictvím podniku i organizacím a občanům SSSR. Poskytování služeb obyvatelstvu a orgnizacím v oblastech, kde není vyžadováno zvláštní oprávnění /konzultační služby, lektorské služby, účetní služby, obstaravatelské služby včetně služeb na území SSSR, stavební a montážní práce, dřevovýroba, architektonické služby, opravárenství, obchodní služby apod./ Restaurační a ubytovací služby /včetně zprostředkování turistických služeb na území SSSR/, které provozuje v ČSFR.
20. 9. 1990
Vznik společnosti N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik

Vizualizace vztahů osob a společností - N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik

Informace o podnikání a činnosti N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - dle obchodního rejstříku

Předmět podnikání
Zpracování živočišných a rostlinných produktů na finální potraviny a polotovary. Výroba užitných předmětů a jejich prodej organizacím a občanům v ČSFR a prostřednictvím podniku i organizacím a občanům SSSR. Poskytování služeb obyvatelstvu a orgnizacím v oblastech, kde není vyžadováno zvláštní oprávnění /konzultační služby, lektorské služby, účetní služby, obstaravatelské služby včetně služeb na území SSSR, stavební a montážní práce, dřevovýroba, architektonické služby, opravárenství, obchodní služby apod./ Restaurační a ubytovací služby /včetně zprostředkování turistických služeb na území SSSR/, které provozuje v ČSFR.
zapsáno 20. 9. 1990

Ostatní skutečnosti N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - dle obchodního rejstříku

Ostatní skutečnosti
Údaje o založení: Společný československo-sovětský podnik NIKOŽIL byl založen na základě Dohody mezi vládami ČSSR a SSSR ze dne 4.ll.l986 uzavřené v Bukurešti, po předchozím souhlasu FMZO a FMF ČSSR ze dne l7.l.l99O a po registraci MF SSSR dne 27.8.l99O a současně byla zřízena pobočka na území ČSFR se sídlem v Hejnicích - Bílém Potoce čp. 369, okr. Liberec. Zakladateli společ. podniku jsou JZD Pokrok se sídlem v Žilově, okr. Plzeň-sever a Nákupní a zpracující podnik NIKOPOLSKIJ APK se sídlem v Nikopolu, Dnětropetrovská oblast, Ukrajinská SSR. Sídlem mateřského podniku je Nikopol, Koperativnaja 5, Dnětropetrovská oblast, USSR.
zapsáno 20. 9. 1990
Řídícím orgánem je Rada podniku NIKOŽIL se sídlem v Nikopolu USSR. Činnost pobočky se řídí právním řádem, Mezivládní dohodou, dohodou o zřízení společ. podniku z l9.lO.l989, Statutem podniku, řádem pobočky, které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku.
zapsáno 20. 9. 1990
Kmenové jmění činí 25O OOO,-Kčs ve finančních prostředcích, 45O OOO,-Kčs ve strojním vybavení, právech a budovách.
zapsáno 20. 9. 1990

Personální obsazení, vedení N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán - představenstvo N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik - dle obchodního rejstříku

Ředitel pobočky
JUDr. Josef Vazač
okres Liberec, Řasnice čp. 6, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 20. 9. 1990
Způsob jednání
Pobočku zastupuje v rozsahu svých oprávnění ředitel pobočky, který je oprávněn podepisovat veškeré dokumenty tak, že k napsanému nebo natištěnému názvu pobočky připojí svůj vlastnoruční podpis.
zapsáno 20. 9. 1990

Hodnocení společnosti - N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik

-
0
+

Údaje o N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik, okres Liberec, Hejnice - Bílý Potok čp. 369, Česká republika - neztotožněno, IČO: 00554383 byly staženy 6. 7. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Společnost N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik sídlí na adrese: okres Liberec, Hejnice - Bílý Potok čp. 369, Česká republika - neztotožněno.
  • Společnost N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik má IČO 00554383.
  • Společnost N I K O Ž I L , pobočka v ČSFR československo-sovětský společný podnik vznikla 20. 9. 1990.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo