Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - První družstvo pro výstavbu rodinných domků v Havířově v likvidaci

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Livius Karásek
5. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Jan Veselý
5. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Sedlák
5. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Horák
5. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Stanislav Bako
5. 8. 2005
Vymazán způsob jednání: Zastupování: Družstvo zastupuje a za ně jedná předseda nebo místopředseda. Podpisování: Podpisování se děje tak, že k vytištěnému názvu družstva připojí předseda nebo místopředseda a jeden další člen představenstva svůj podpis.
5. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: Vedle výstavby rodinných domků provádí družstvo i výstavbu garáží, a to pouze pro své členy, pro něž postavilo rodinné domy. Výstavbu garáží může provádět buď současně s výstavbou rodinných domů, nebo i samostatně.
5. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: Pro výstavbu každého domku nebo garáže uzavře družstvo se členem smlouvu, ve které se podrobně upraví vzájemná práva a povinnnosti. Smlouva musí obsahovat se strany člena zejména závazek uhradit družstvu ve smyslu čl. 14 stanov finanční prostředky na výstavbu. Po dokončení výstavby příslušného rodinného domku nebo garáže uhradit družstvu příp. zvýšené stavební náklady. V případě poskytnutí úvěru družstvu socialistickou organizací předložit po dokončení výstavby příslib osobní půjčky od Státní spořitelny na částku, rovnající se úvěru připadajícímu na přidělený domek nebo garáž. Se strany družstva musí smlouva obsahovat zejména rozhodnutí o přidělení rodinného domu nebo garáže členu do osobního vlastnictví po dokončení výstavby a závazky podle tohoto čl. stanov. Člen se zavazuje převzít rod. domek či garáž po dokončení do osobního vlastnictví.
5. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: Po skončení výstavby provede družstvo se členy vypořádání nákladů připadajících na jednotlivé domky, garáže a převádí jim tyto domky nebo garáže do osobního vlastnictví, a to pokud budou ustaveny za spolupráce samospráv.
5. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: Kromě hlavních úkolů - výstavby rodinných domků a garáží - vyvíjí družstvo i jinou činnost, zejména a/ organizuje brigádnickou činnost při výstavbě inženýrských sítí, příp. občanské vybavenosti sídlišť, ve kterých se staví rodinné domky, b/ organizuje pro své členy po skončení výstavby řádnou údržbu bytového majetku a garáží, c/ vede členy družstva k účasti na svépomocných akcích při výstavbě a údržbě, při úpravě okolí apod., d/ vede členy družstva k aktivní účasti na správě družstva, e/ působí kulturně-výchovnou prací k upevňování socialistického uvědomění členů družstva a příslušníků jejich rodin.
5. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: Družstvo provádí výstavbu rodinných domků a/ dodavatelsky příslušným stavebním podnikem b/ ve vlastní režii - svépomocí. při této formě výstavby musí družstvo zajistit odborné vedení stavby. Při dodavatelském způsobu výstavby se na ní družstvo podílí podle svých možností v co největším rozsahu svépomocí.
5. 8. 2005
Vymazán likvidátor JUDr. Vítězslav Blahut, advokát
22. 6. 2004
Změna názvu z První družstvo pro výstavbu rodinných domků v Havířově na První družstvo pro výstavbu rodinných domků v Havířově v likvidaci
22. 6. 2004
Zapsán likvidátor JUDr. Vítězslav Blahut, advokát, jako likvidátor
31. 3. 1971
Zapsán člen statutárního orgánu Livius Karásek, jako člen představenstva
31. 3. 1971
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Veselý, jako člen představenstva
31. 3. 1971
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Sedlák, jako člen představenstva
31. 3. 1971
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Horák, jako místopředseda představenstva
31. 3. 1971
Zapsán základní kapitál neuvedeno
31. 3. 1971
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Stanislav Bako, jako předseda představenstva
31. 3. 1971
Zapsán způsob jednání: Zastupování: Družstvo zastupuje a za ně jedná předseda nebo místopředseda. Podpisování: Podpisování se děje tak, že k vytištěnému názvu družstva připojí předseda nebo místopředseda a jeden další člen představenstva svůj podpis.
31. 3. 1971
Zapsán předmět činnosti: Vedle výstavby rodinných domků provádí družstvo i výstavbu garáží, a to pouze pro své členy, pro něž postavilo rodinné domy. Výstavbu garáží může provádět buď současně s výstavbou rodinných domů, nebo i samostatně.
31. 3. 1971
Zapsán předmět činnosti: Pro výstavbu každého domku nebo garáže uzavře družstvo se členem smlouvu, ve které se podrobně upraví vzájemná práva a povinnnosti. Smlouva musí obsahovat se strany člena zejména závazek uhradit družstvu ve smyslu čl. 14 stanov finanční prostředky na výstavbu. Po dokončení výstavby příslušného rodinného domku nebo garáže uhradit družstvu příp. zvýšené stavební náklady. V případě poskytnutí úvěru družstvu socialistickou organizací předložit po dokončení výstavby příslib osobní půjčky od Státní spořitelny na částku, rovnající se úvěru připadajícímu na přidělený domek nebo garáž. Se strany družstva musí smlouva obsahovat zejména rozhodnutí o přidělení rodinného domu nebo garáže členu do osobního vlastnictví po dokončení výstavby a závazky podle tohoto čl. stanov. Člen se zavazuje převzít rod. domek či garáž po dokončení do osobního vlastnictví.
31. 3. 1971
Zapsán předmět činnosti: Po skončení výstavby provede družstvo se členy vypořádání nákladů připadajících na jednotlivé domky, garáže a převádí jim tyto domky nebo garáže do osobního vlastnictví, a to pokud budou ustaveny za spolupráce samospráv.
31. 3. 1971
Zapsán předmět činnosti: Kromě hlavních úkolů - výstavby rodinných domků a garáží - vyvíjí družstvo i jinou činnost, zejména a/ organizuje brigádnickou činnost při výstavbě inženýrských sítí, příp. občanské vybavenosti sídlišť, ve kterých se staví rodinné domky, b/ organizuje pro své členy po skončení výstavby řádnou údržbu bytového majetku a garáží, c/ vede členy družstva k účasti na svépomocných akcích při výstavbě a údržbě, při úpravě okolí apod., d/ vede členy družstva k aktivní účasti na správě družstva, e/ působí kulturně-výchovnou prací k upevňování socialistického uvědomění členů družstva a příslušníků jejich rodin.
31. 3. 1971
Zapsán předmět činnosti: Družstvo provádí výstavbu rodinných domků a/ dodavatelsky příslušným stavebním podnikem b/ ve vlastní režii - svépomocí. při této formě výstavby musí družstvo zajistit odborné vedení stavby. Při dodavatelském způsobu výstavby se na ní družstvo podílí podle svých možností v co největším rozsahu svépomocí.
31. 3. 1971
Vznik společnosti První družstvo pro výstavbu rodinných domků v Havířově

Údaje o První družstvo pro výstavbu rodinných domků v Havířově v likvidaci, IČO: byly staženy 12. 8. 2023 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo