Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - "BULGARIA  ER-EAD" -  organizační složka

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 6. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Plamen Tzvetkov Atanassov, jako člen statutárního orgánu
8. 6. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Vasil Mitkov
29. 3. 2004
Zapsán zakladatel BULGARIA ER - EAD
29. 3. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Vasil Mitkov, jako člen statutárního orgánu
29. 3. 2004
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování technického provozu letadel subjektu vlastními i cizími prostředky a vlastním i cizím personálem, dozírajícím a podílejícím se na přípravě a ošetření letadla. Toto oprávnění v sobě nezahrnuje provedení komplexního obchodního a/nebo technického a/nebo bezpečnostního odbavení letadla.
29. 3. 2004
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování rezervace míst na leteckých spojích subjektu.
29. 3. 2004
Zapsán předmět podnikání: Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjektu v osobní a nákladní letecké dopravě ve své kanceláři zřízené v ČR, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb ve své kanceláři.
29. 3. 2004
Zapsán předmět podnikání: Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjektu v osobní a nákladní letecké dopravě prostřednictvím zprostředkovatelů. Zprostředkovatelé musí být v době pověření držiteli platného živnostenského oprávnění v ČR. Může být požadováno, aby subjekt oznámil orgánům státní správy v ČR seznam zprostředkovatelů, kterým svěřil k prodeji své přepravní dokumenty a adresy jejich provozoven.
29. 3. 2004
Zapsán předmět podnikání: Používání vlastního počítačového a distribučně prodejního systému podle nediskriminačních zásad stanovených ICAO pravidly pro regulaci a provoz počítačových rezervačních a prodejně distribučních systémů (Code od Conduct for Regulation and Operation of Computer Reservation System), Evropskou konferencí pro civilní letectví a zásad stanovených předpisy ČR.
29. 3. 2004
Vznik společnosti \"BULGARIA  ER-EAD\" -  organizační složka

Údaje o "BULGARIA  ER-EAD" -  organizační složka, IČO: 27136311 byly staženy 5. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo