Předplatit časopis Finmag

Komunitní centrum Motýlek, z.ú., IČO: 26529301, sídlo: Praha

Subjekt Komunitní centrum Motýlek, z.ú. ústav. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou U 141/MSPH. Společnost vznikla 1. 1. 2014 a sídlí na adrese Vlčkova 1067/12, 198 00 Praha - Černý Most. IČO společnosti je 26529301.

Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - výpis z obchodního rejstříku k datu 10. 5. 2024

Obchodní rejstřík
RES RŽP

Základní informace o Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
26. 4. 2001
Název
„Sdružení na pomoc dětem s handicapy”
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 23. 12. 2014
Sdružení na pomoc dětem s handicapy, z.ú.
zapsáno 23. 12. 2014 vymazáno 27. 10. 2021
Komunitní centrum Motýlek, z.ú.
zapsáno 27. 10. 2021
Adresa sídla společnosti
Vlčkova 1067/12, 198 00 Praha - Černý Most
zapsáno 1. 1. 2014
IČO
26529301
zapsáno 1. 1. 2014
Identifikátor datové schránky
53h9926
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 23. 12. 2014
Ústav
zapsáno 23. 12. 2014
Spisová značka
L 11754/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 23. 12. 2014
U 141/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 23. 12. 2014
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Majetek
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Telefon
281 912 081
Mobil
777 964 763 - centrum denních služeb
E-mail
Webové stránky
Facebook
LinkedIn
Kontaktní adresa
Vlčkova 1067/12, 19800 Praha - Černý Most
Provozní doba
PO 08:30-17:00 hod.
ÚT 08:30-17:00 hod.
ST 08:30-17:00 hod.
ČT 08:30-17:00 hod.
PÁ 08:30-15:30 hod.

Poslední změny a události Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

10. 7. 2023
4. 7. 2022
13. 5. 2022
Vymazán zakladatel Josef Kubíček
13. 5. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Mgr. Gabriela Ciglerová
13. 5. 2022
Vymazán skutečný majitel Josef Kubíček

Vizualizace vztahů osob a společností - Komunitní centrum Motýlek, z.ú.

Informace o podnikání a činnosti Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
- provozování Komunitního centra Motýlek na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby, - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním handicapem, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení osob s handicapem do společnosti, zvýšení kvality jejich života a rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti. jedná se o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. - poskytování služeb v oblasti sanace rodiny v zájmu ochrany práv dětí a podpory rodičů ve schopnosti tato práva zabezpečovat. poskytování přímé podpory rodinám, které se ocitají nebo mohou ocitnout v nepříznivé sociální situaci (formou ambulantní i terénní, zaměřené na rodinu jako celek i její jednotlivé členy), - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním handicapem například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocné skupiny, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu, informovanost klientů, pracovníků dalších společností pracujících s uvedenými cílovými skupinami a veřejnosti - dobrovolnická služba zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, jejich zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním handicapem, - podpora spolupráce a výměny zkušeností mezi subjekty, které mají obdobné cíle a zaměření, podpora těchto subjektů, jedná se například o poradenskou a konzultační činnost. - ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek.
zapsáno 23. 12. 2014 vymazáno 23. 9. 2019
Provozování Komunitního centra Motýlek na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby a chaty Lužanka na adrese Horní Světlá 86, 471 57 Mařenice, kde jsou rovněž realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby vyjma provozování sociálních služeb: - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním handicapem, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení osob s handicapem do společnosti, zvýšení kvality jejich života a rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti. jedná se o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním handicapem například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocné skupiny, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu, informovanost klientů, pracovníků dalších společností pracujících s uvedenými cílovými skupinami a veřejnosti - dobrovolnická služba zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, jejich zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním handicapem, - podpora spolupráce a výměny zkušeností mezi subjekty, které mají obdobné cíle a zaměření, podpora těchto subjektů, jedná se například o poradenskou a konzultační činnost. Ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek a obecně prospěšných služeb a provozu chaty Lužanka.
zapsáno 23. 9. 2019 vymazáno 27. 10. 2021
1. PROVOZOVÁNÍ KOMUNITNÍHO CENTRA MOTÝLEK na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby: - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním znevýhodněním, které se nachází v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení takto znevýhodněných osob do společnosti, rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti, ochrana jejich práv a zvýšení kvality života. jedná se například o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním znevýhodněním například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocných skupin, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil, - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení, - podpora aktivního a důstojného stáří občanů seniorského věku, realizace mezigeneračních a dalších aktivit, - realizace preventivních aktivit s cílem předcházení a eliminace výskytu sociálně patologických jevů, - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí, environmentálních projektů, - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu ústavu, informovanost klientů a veřejnosti, pracovníků dalších společností a institucí, podpora těchto subjektů i poradenskou a konzultační činností, - organizace dobrovolnické služby zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací, - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním znevýhodněním a seniorů, 2. PROVOZOVÁNÍ CHATY LUŽANKA na adrese Horní Světlá 86, PSČ 471 57, kterou ústav vlastní a kde jsou rovněž realizovány obecně prospěšné služby. Ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek a obecně prospěšných služeb a provozu chaty Lužanka.
zapsáno 27. 10. 2021

Majetek Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Výše vkladu Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Výše vkladu
3 000 Kč
Každý ze zakladatelů splatil vklad ve výši 1.000,--Kč.
zapsáno 23. 12. 2014

Ostatní skutečnosti Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Ostatní skutečnosti
Ústav byl zapsán do rejstříku ústavů na základě rozhodnutí valné hromady spolku \"Sdružení na pomoc dětem s handicapy\" o změně právní formy ze spolku na ústav ze dne 20.10.2014.
zapsáno 23. 12. 2014

Personální obsazení, vedení Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán - ředitel Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Člen statutárního orgánu
Mgr. Hana Urbanová
Na Mýtince, 251 01 Říčany - Pacov
Den vzniku funkce: 23. 12. 2014
zapsáno 23. 12. 2014 vymazáno 23. 12. 2014
Člen statutárního orgánu
PhDr. Hana Urbanová
Na Mýtince, 251 01 Říčany - Pacov
Den vzniku funkce: 23. 12. 2014
zapsáno 23. 12. 2014
Počet členů
1
zapsáno 23. 12. 2014
Způsob jednání
Ředitel zastupuje ústav ve všech věcech samostatně.
zapsáno 23. 12. 2014

Správní rada Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Předseda správní rady
PhDr. Zuzana Jelenová
Vašátkova, 198 00 Praha - Černý Most
Den vzniku funkce: 23. 12. 2014
Den vzniku členstvi: 23. 12. 2014
zapsáno 23. 12. 2014
Člen správní rady
Magdaléna Lukášová
Příčná, 110 00 Praha - Nové Město
Den vzniku členstvi: 23. 12. 2014
zapsáno 23. 12. 2014
Člen správní rady
Josef Kubíček
Hrnčířská, 470 01 Česká Lípa - Česká Lípa
Den vzniku členstvi: 23. 12. 2014
zapsáno 23. 12. 2014 vymazáno 14. 10. 2015
Člen správní rady
Josef Kubíček
Libuň, 507 15 Libuň - Libuň
Den zániku funkce: 3. 7. 2019
Den vzniku členstvi: 23. 12. 2014
zapsáno 14. 10. 2015 vymazáno 18. 7. 2019
Člen správní rady
Mgr. Gabriela Ciglerová
Chotěšovská, 190 00 Praha - Letňany
Den vzniku členstvi: 28. 8. 2019
zapsáno 23. 9. 2019
Počet členů
3
zapsáno 23. 12. 2014

Zakladatel Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Zakladatel
PhDr. Zuzana Jelenová
Vašátkova, 198 00 Praha - Černý Most
zapsáno 23. 12. 2014
Zakladatel
PhDr. Hana Urbanová
Na Mýtince, 251 01 Říčany - Pacov
zapsáno 23. 12. 2014
Zakladatel
Josef Kubíček
Hrnčířská, 470 01 Česká Lípa - Česká Lípa
zapsáno 23. 12. 2014 vymazáno 14. 10. 2015
Zakladatel
Josef Kubíček
Libuň, 507 15 Libuň - Libuň
zapsáno 14. 10. 2015 vymazáno 13. 5. 2022

Skuteční majitelé Komunitní centrum Motýlek, z.ú. - dle obchodního rejstříku

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Zuzana Jelenová
Vašátkova, 198 00 Praha - Černý Most
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 13. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 12. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
Pozice zakladatele.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Magdaléna Lukášová
Příčná, 110 00 Praha - Nové Město
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 13. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 12. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Hana Urbanová
Na Mýtince, 251 01 Říčany - Pacov
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 13. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 12. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
Pozice zakladatele.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Josef Kubíček
Libuň, 507 15 Libuň - Libuň
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 13. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 14. 10. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice zakladatele.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Gabriela Ciglerová
Chotěšovská, 190 00 Praha - Letňany
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 13. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 9. 2019
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Zuzana Jelenová
Vašátkova, 198 00 Praha - Černý Most
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 12. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
Pozice zakladatele.
zapsáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Magdaléna Lukášová
Příčná, 110 00 Praha - Nové Město
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 12. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Hana Urbanová
Na Mýtince, 251 01 Říčany - Pacov
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 12. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Pozice zakladatele.
zapsáno 13. 5. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Gabriela Ciglerová
Chotěšovská, 190 00 Praha - Letňany
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 23. 9. 2019
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 13. 5. 2022

Hodnocení společnosti - Komunitní centrum Motýlek, z.ú.

-
0
+

Sídlo společnosti Komunitní centrum Motýlek, z.ú. na mapě

Vlčkova 1067/12, 198 00 Praha - Černý Most

Údaje o Komunitní centrum Motýlek, z.ú., Vlčkova 1067/12, 198 00 Praha - Černý Most, IČO: 26529301 byly staženy 10. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Komunitní centrum Motýlek, z.ú. sídlí na adrese: Vlčkova 1067/12, 198 00 Praha - Černý Most.
  • Komunitní centrum Motýlek, z.ú. má IČO 26529301.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo