Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK SVOJSÍKOVA 1593/1, OSTRAVA

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Dušan Přeček, jako předseda výboru
28. 3. 2024
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Simona Kociánová
28. 3. 2024
Změna adresy: člen statutárního orgánu René Vítek
28. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Kryza
28. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel Dušan Přeček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
28. 3. 2024
Změna adresy: skutečný majitel René Vítek
28. 3. 2024
Vymazán skutečný majitel Václav Kryza
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel René Vítek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Václav Kryza, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Simona Kociánová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 5. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Simona Kociánová, jako člen výboru
20. 5. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Simona Rundtová
21. 5. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 3
21. 5. 2016
Zapsán způsob jednání: Výbor zastupuje společenství ve všech záležitostech. Za výbor jedná navenek jeho předseda nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Jde-li o písemné právní jednání, který činí výbor, musí být podepsáno předsedou a dalším členem výboru.
21. 5. 2016
Změna názvu z \"SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK 1593/1\" na SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK SVOJSÍKOVA 1593/1, OSTRAVA
22. 10. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Simona Rundtová, jako člen výboru
22. 10. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Marcela Vlčková
22. 10. 2013
Změna sídla z Svojsíkova 1593/1, 708 00 Ostrava-Poruba na Svojsíkova 1593/1, 708 00 Ostrava - Poruba
22. 10. 2013
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu. 2. Správou domu se rozumí zejména: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů, b) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizací společných částí domu, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahu, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické provozní dokumentace k domu, g)vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších příspěvků, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, j) pojištění domu, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu a pozemku, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky jednotek. 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství : a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti. 4. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se právou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky.
2. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Marcela Vlčková, jako člen výboru
2. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu René Vítek, jako místopředseda výboru
2. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Kryza, jako předseda výboru
2. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Zouhar
2. 8. 2005
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání za společenství : Pověřený vlastník je statutárním orgánem společenství a jedná ve všech úkonech samostatně. K písemnému právnímu úkonu postačí podpis pověřeného vlastníka.
9. 5. 2001
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání za společenství : Pověřený vlastník je statutárním orgánem společenství a jedná ve všech úkonech samostatně. K písemnému právnímu úkonu postačí podpis pověřeného vlastníka.
9. 5. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Zouhar, jako pověřený vlastník
9. 5. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu. 2. Správou domu se rozumí zejména: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů, b) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizací společných částí domu, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahu, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické provozní dokumentace k domu, g)vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších příspěvků, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, j) pojištění domu, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu a pozemku, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky jednotek. 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství : a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti. 4. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se právou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky.
1. 7. 2000
Vznik společnosti \"SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK 1593/1\"

Údaje o SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK SVOJSÍKOVA 1593/1, OSTRAVA, IČO: 25880586 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo