Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - "SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK 5/1591"

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Hyndrich, jako člen výboru
20. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Tomáš Kotala, jako člen výboru
20. 4. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Monika Horňáková
20. 4. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Anna Dostálová
20. 4. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Jaroslava Hlinková
20. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Martin Hyndrich, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Tomáš Kotala, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 4. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Monika Horňáková
20. 4. 2023
Vymazán skutečný majitel Anna Dostálová
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Monika Horňáková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Anna Dostálová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Jaroslava Hlinková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
4. 4. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Ing. Monika Horňáková
4. 4. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Anna Dostálová
4. 4. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Jaroslava Hlinková
4. 4. 2018
Zapsán způsob jednání: Navenek zastupuje společenství předseda výboru nebo jiný člen výboru. Písemná právní jednání za společenství podepisuje předseda výboru společně členem výboru, nebo dva členové výboru. V případě zvolení právnické osoby plní funkci člena výboru její zmocněnec nebo člen jejího statutárního orgánu.
17. 6. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Monika Horňáková, jako člen výboru
17. 6. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Vladimír Šot
17. 6. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 3
6. 4. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Šot, jako člen výboru
6. 4. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Anna Dostálová, jako člen výboru
6. 4. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslava Hlinková, jako předseda výboru
6. 4. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Roman Novák
6. 4. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Anna Dostálová
6. 4. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslava Hlinková
6. 4. 2013
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
6. 4. 2013
Změna sídla z Svojsíkova 5/1591, Ostrava-Poruba, Česká republika - neztotožněno na Svojsíkova 1591/5, 708 00 Ostrava - Poruba
6. 4. 2013
Vymazán předmět činnosti: předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu
1. 8. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Roman Novák, jako člen výboru
1. 8. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Vojtech Asszonyi
31. 3. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Anna Dostálová, jako člen výboru
31. 3. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Vojtech Asszonyi, jako člen výboru
31. 3. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Hana Kubicová
31. 3. 2008
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jaroslava Hlinková
31. 3. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Grossmann
29. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Kubicová, jako člen výboru
29. 4. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Ludmila Brázdová
29. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu
29. 4. 2003
Vymazán předmět činnosti: 4. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu a to se souhlasem vlastníka jednotky.
29. 4. 2003
Vymazán předmět činnosti: 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
29. 4. 2003
Vymazán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí zejména: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů, b) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizací společných částí domu, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtau, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, g) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, případně dalších příspěvků, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu, případně o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, j) pojištění domu, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu
29. 4. 2003
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
4. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ludmila Brázdová, jako místopředseda výboru
4. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslava Hlinková, jako předseda výboru
4. 1. 2001
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
4. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Grossmann, jako člen výboru
4. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 4. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu a to se souhlasem vlastníka jednotky.
4. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
4. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí zejména: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů, b) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizací společných částí domu, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtau, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, g) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, případně dalších příspěvků, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu, případně o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, j) pojištění domu, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu
4. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
1 2

Údaje o "SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK 5/1591", IČO: 25873610 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo