Předplatit časopis Finmag

Satori - sportovní a kulturní spolek, IČO: 21282099, sídlo: Trutnov

Subjekt Satori - sportovní a kulturní spolek spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 14688/KSHK. Společnost vznikla 12. 3. 2024 a sídlí na adrese K Bělidlu 171, 541 02 Trutnov - Horní Staré Město. IČO společnosti je 21282099.

Satori - sportovní a kulturní spolek - výpis z obchodního rejstříku k datu 8. 7. 2024

Obchodní rejstřík
RES

Základní informace o Satori - sportovní a kulturní spolek - dle obchodního rejstříku

Datum vzniku a zápisu
12. 3. 2024
Název
Satori - sportovní a kulturní spolek
zapsáno 12. 3. 2024
Adresa sídla společnosti
K Bělidlu 171, 541 02 Trutnov - Horní Staré Město
zapsáno 12. 3. 2024
IČO
21282099
zapsáno 12. 3. 2024
Právní forma
Spolek
zapsáno 12. 3. 2024
Spisová značka
L 14688/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 12. 3. 2024
Účel
Spolek byl založen za účelem podpory zdravého a všestranného rozvoje dětí, mládeže a dospělých prostřednictvím realizace aktivit s výchovným, kulturním, sportovním a branně-sportovním zaměřením.
zapsáno 12. 3. 2024
Název nejvyššího orgánu
Valné hromada
zapsáno 12. 3. 2024
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události Satori - sportovní a kulturní spolek - dle obchodního rejstříku

13. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel Petr Otta, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Otta, jako předseda
12. 3. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
12. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: Předseda je statutárním orgánem spolku, za spolek jedná samostatně ve všech věcech. Právní jednání, při kterém dochází k dispozici s majetkem spolku větším než 10 000 Kč nebo právní jednání, z nějž by pro spolek vyplývaly závazky vyšší než 10 000 Kč, může předseda učinit jen se souhlasem výboru spolku.
12. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: a) Napomáhat zdravému vývoji žáků, studentů, mládeže, dospělých a seniorů z řad veřejnosti a to koordinací působení výchovných složek, jako je rodina a volnočasová aktivita a dále organizací vlastních akcí s výchovným, kulturním či sportovním zaměřením b) Provozovat sportovní a kulturní aktivity, tuto činnost organizovat a vytvářet pro ni materiální a tréninkové podmínky c) Budovat, provozovat a udržovat sportovní a jiná zařízení k tomuto účelu d) Vytvářet ekonomickou základnu pro plnění svých cílů, a to zejména získáváním dotací, sponzorských darů a příjmů z reklamní činnosti, ale také vlastní hospodářskou činností e) Vytváření bezpečného a všestranně rozvíjejícího psychologického klimatu f) Ovlivňování vzdělávacích cílů a prostředků g) Realizace volnočasových aktivit h) Realizace a koordinace kulturních akcí i) Realizace a koordinace výchovných a vzdělávacích aktivit j) Realizace a koordinace sportovních aktivit k) Realizace branně-sportovních aktivit l) Realizace a koordinace pobytových a příměstských táborů pro děti a mládež m) Vybudování a provoz sportovních a jiných zařízení n) Vybudování a provoz dětské skupiny o) Vybudování a provoz dětského klubu Zajišťování celodenní péče o děti od 1 roku do zahájení školní docházky p) ochrana přírody a environmentální vzdělávání mládeže q) podpora chovatelských projektů.

Vizualizace vztahů osob a společností - Satori - sportovní a kulturní spolek

Informace o podnikání a činnosti Satori - sportovní a kulturní spolek - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
A) Napomáhat zdravému vývoji žáků, studentů, mládeže, dospělých a seniorů z řad veřejnosti a to koordinací působení výchovných složek, jako je rodina a volnočasová aktivita a dále organizací vlastních akcí s výchovným, kulturním či sportovním zaměřením b) Provozovat sportovní a kulturní aktivity, tuto činnost organizovat a vytvářet pro ni materiální a tréninkové podmínky c) Budovat, provozovat a udržovat sportovní a jiná zařízení k tomuto účelu d) Vytvářet ekonomickou základnu pro plnění svých cílů, a to zejména získáváním dotací, sponzorských darů a příjmů z reklamní činnosti, ale také vlastní hospodářskou činností e) Vytváření bezpečného a všestranně rozvíjejícího psychologického klimatu f) Ovlivňování vzdělávacích cílů a prostředků g) Realizace volnočasových aktivit h) Realizace a koordinace kulturních akcí i) Realizace a koordinace výchovných a vzdělávacích aktivit j) Realizace a koordinace sportovních aktivit k) Realizace branně-sportovních aktivit l) Realizace a koordinace pobytových a příměstských táborů pro děti a mládež m) Vybudování a provoz sportovních a jiných zařízení n) Vybudování a provoz dětské skupiny o) Vybudování a provoz dětského klubu Zajišťování celodenní péče o děti od 1 roku do zahájení školní docházky p) ochrana přírody a environmentální vzdělávání mládeže q) podpora chovatelských projektů.
zapsáno 12. 3. 2024

Personální obsazení, vedení Satori - sportovní a kulturní spolek - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán Satori - sportovní a kulturní spolek - dle obchodního rejstříku

Předseda
Petr Otta
Fibichova, 541 01 Trutnov - Střední Předměstí
Den vzniku funkce: 12. 3. 2024
zapsáno 12. 3. 2024
Počet členů
1
zapsáno 12. 3. 2024
Způsob jednání
Předseda je statutárním orgánem spolku, za spolek jedná samostatně ve všech věcech. Právní jednání, při kterém dochází k dispozici s majetkem spolku větším než 10 000 Kč nebo právní jednání, z nějž by pro spolek vyplývaly závazky vyšší než 10 000 Kč, může předseda učinit jen se souhlasem výboru spolku.
zapsáno 12. 3. 2024

Skuteční majitelé Satori - sportovní a kulturní spolek - dle obchodního rejstříku

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Petr Otta
Fibichova, 541 01 Trutnov - Střední Předměstí
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 3. 2024
zapsáno 13. 3. 2024

Hodnocení společnosti - Satori - sportovní a kulturní spolek

-
0
+

Sídlo společnosti Satori - sportovní a kulturní spolek na mapě

K Bělidlu 171, 541 02 Trutnov - Horní Staré Město

Údaje o Satori - sportovní a kulturní spolek, K Bělidlu 171, 541 02 Trutnov - Horní Staré Město, IČO: 21282099 byly staženy 8. 7. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Spolek Satori - sportovní a kulturní spolek sídlí na adrese: K Bělidlu 171, 541 02 Trutnov - Horní Staré Město.
  • Spolek Satori - sportovní a kulturní spolek má IČO 21282099.
  • Spolek Satori - sportovní a kulturní spolek vznikl 12. 3. 2024.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo