Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Shingala Azad humanitární organizace, z.s.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 1. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Bubla, jako člen
26. 1. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Shamsadin Shamou, jako člen
26. 1. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Šárka Petrová, jako místopředseda
26. 1. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Rebar Jahwar Ismael, jako člen
26. 1. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Rebar Jahwar Ismael, jako při výkonu funkce zastupuje
26. 1. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 5
26. 1. 2023
Zapsán způsob jednání: Jménem spolku jedná navenek ve všech věcech předseda výboru a v jeho nepřítomnosti místopředseda výboru nebo jiný pověřený člen výboru. Za spolek podepisuje předseda výboru nebo místopředseda výboru, a to každý samostatně, nebo dva členové výboru společně, a to tak, že k názvu spolku připojí svůj podpis s uvedením své funkce
26. 1. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Jiří Bubla, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 1. 2023
Zapsán skutečný majitel Shamsadin Shamou, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 1. 2023
Zapsán skutečný majitel Šárka Petrová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 1. 2023
Zapsán skutečný majitel Rebar Jahwar Ismael, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 1. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Shingala Azad Organization for Social Development
26. 1. 2023
Zapsán skutečný majitel Rebar Jahwar Ismael, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 1. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1.Hlavní činnost spolku směřuje k ochraně a uspokojení společných zájmů a naplňování poslání, tak jak jsou uvedeny v článku 4 a to je prováděno zejména prostřednictvím: a)spolupráce s jinými subjekty na národní i mezinárodní úrovni b)pořádání přednášek a konferencí směřující za účelem získání podpory humanitární podpory, c)organizování finančních a jiných sbírek, d)organizování kampaní a petičních aktivit, e)propagace aktivit spolku a osvěta v ochraně dětí v nouzi, např. pořádání benefičních akcí a informování veřejnosti prostřednictvím médií, f)zapojení dobrovolníků a podpora dobrovolnictví, g)poradenská a konzultační činnost, h)účasti na získání a distribuce humanitární pomoci osobám v nouzi, i)vystupování jako právnická osoba oprávněné hájit zájmy ohrožených osob a osob v nouzi, j)zakládání pobočných spolků, k)získání dotací od národní i mezinárodních vládních i nevládních subjektů za pro realizaci projektů směřujících do oblastí světa ohrožených klimatickými změnami za účelem vyhledání a zřízení nových zdrojů pitné vody pro ohrožené osoby, l)získání dotací od národní i mezinárodních vládních i nevládních subjektů směřujících do oblastí světa ohrožených nedostatečnou lékařskou péčí, realizace projektů zřízeni nových zdravotnických zařízení se zajištěním následující potřebné zdravotním péče ohrožených osob.
26. 1. 2023
Vznik společnosti Shingala Azad humanitární organizace, z.s.

Údaje o Shingala Azad humanitární organizace, z.s., IČO: 17930677 byly staženy 11. 7. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo