Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Brána Jihlavy, příspěvková organizace

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
16. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Soňa Krátká, jako ředitel
16. 1. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Jakub Deml
5. 3. 2021
Zapsán zakladatel Statutární město Jihlava
5. 3. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Jakub Deml, jako ředitel
5. 3. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
5. 3. 2021
Zapsán způsob jednání: Statutární orgán je oprávněn jednat ve všech věcech jménem organizace.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje výkon činností souvisejících s kulturním a společenským rozvojem města s cílem prohlubovat občanské a kulturně společenské aktivity občanů a uspokojovat jejich kulturní a společenské potřeby a využívat kulturu a kulturní dědictví jako nástroj vzdělávání a sociální koheze místního společenství.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje přístup k interním a externím informačním databázím a vnějším informačním zdrojům (internet) prostřednictvím telekomunikačního zařízení.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje provoz a činnost v objektech a prostorách, které schvaluje zřizovatel, vždy za předpokladu, že jde o naplnění hlavního účelu a předmětu činnosti
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje informovanost obyvatel a návštěvníků Jihlavy o nabídce ve městě v oblasti kultury, společenského života a trávení volného času.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Stanovuje a vybírá vstupné.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Spravuje webové portály (www.visitjihlava.eu a www.region-vysocina.cz).
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Pořádá akce v oblasti kulturní, společenské, výchovné, zájmové, umělecké a vzdělávací, cestovního ruchu, zážitkové, osvětové, včetně zajištění dalších služeb bezprostředně souvisejících a případně ve spolupráci s jinými subjekty se může podílet na pořádání a organizaci, vše za předpokladu, že jde o naplnění hlavního účelu a předmětu činnosti. zajišťuje akce na základě žádosti zřizovatele, prostřednictvím věcně příslušného odboru Magistrátu města Jihlavy, po vzájemné dohodě.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Organizuje výjezdy do zahraničí související s činností, pro kterou byla organizace zřízena.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Organizuje pořízení předmětů a propagačních materiálů souvisejících s propagací města a jejich poskytování za účelem propagace města.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Naplňuje platné strategie města v oblastech týkajících se předmětu činnosti organizace.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Koordinuje udržitelný rozvoj v oblasti cestovního ruchu a kultury zahrnující zejména: a) analytickou činnost (sběr dat), b) koordinaci spolupráce subjektů z oblasti kultury a cestovního ruchu z veřejného i soukromého sektoru, c) propagaci a prezentaci města na celonárodních a zahraničních trzích včetně propagační činnosti související s činností organizace, d) shromažďování informací o kulturním a turistickém potenciálu města, zajišťování jejich průběžné aktualizace a jejich zpracovávání a poskytování jednotlivým cílovým skupinám uživatelů, e) koordinaci činnosti turistických informačních center na území města, jejichž provoz zajišťuje, f) tvorbu a realizaci turistických produktů.
5. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Koordinuje rozvoj udržitelného cestovního ruchu a podílí se na rozvoji služeb, které podporují pozici města jako významné destinace v rámci Vysočiny i ČR.
1. 1. 2021
Vznik společnosti Brána Jihlavy, příspěvková organizace

Údaje o Brána Jihlavy, příspěvková organizace, IČO: 09718044 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo