Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
15. 10. 2020
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků z dotačních programů financovaných z prostředků veřejných rozpočtů. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek. Rada Středočeského kraje může příspěvkovou organizaci pověřit dalšími specifickými úkoly směřujícími k rozvoji regionu a k plnění cílů Středočeského kraje.
15. 10. 2020
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků ze strukturálních fondů Evropské unie. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností v programovém období 2014 - 2020 pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek.
10. 5. 2017
Zapsán zakladatel Středočeský kraj
10. 5. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Chytil, jako ředitel
10. 5. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
10. 5. 2017
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace samostatně a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace.
10. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků ze strukturálních fondů Evropské unie. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností v programovém období 2014 - 2020 pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek.
1. 5. 2017
Vznik společnosti Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

Údaje o Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace, IČO: 06024742 byly staženy 5. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo