Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Rozvíjíme Ústecko, z.ú.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Aneta Mollíková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jan Bartoníček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Veronika Rydvanová, DiS, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Lada Kuchařová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
15. 5. 2019
Zapsán zakladatel Aneta Mollíková, jako zakladatel
15. 5. 2019
Vymazán zakladatel Aneta Götzingerová
15. 5. 2019
Zapsán člen správní rady Aneta Mollíková, jako člen správní rady
15. 5. 2019
Vymazán člen správní rady Aneta Götzingerová
30. 3. 2018
Změna adresy: zakladatel Aneta Götzingerová
30. 3. 2018
Změna adresy: člen správní rady Aneta Götzingerová
25. 2. 2015
Změna adresy: člen správní rady Lada Kuchařová
26. 5. 2014
Zapsán zakladatel Veronika Rydvanová, DiS, jako zakladatel
26. 5. 2014
Zapsán zakladatel Aneta Götzingerová, jako zakladatel
26. 5. 2014
Zapsán základní kapitál 3 000 Kč
26. 5. 2014
Zapsán zakladatel Jan Bartoníček, jako zakladatel
26. 5. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Bartoníček, jako ředitel
26. 5. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel řídí činnost ústavu, pokud tato činnost není zákonem, zakládací smlouvou nebo statutem vyhrazena do působnosti správní rady ústavu.
26. 5. 2014
Zapsán člen správní rady Lada Kuchařová, jako člen správní rady
26. 5. 2014
Zapsán člen správní rady Veronika Rydvanová, DiS, jako člen správní rady
26. 5. 2014
Zapsán člen správní rady Aneta Götzingerová, jako člen správní rady
26. 5. 2014
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti ústavu je veřejně prospěšná činnost, jejíž výsledky jsou každému rovnocenně dostupné za podmínek předem stanovených. 2. Hlavními předměty činnosti ústavu jsou: a) Poskytování sociálních služeb cílovým skupinám - osoby ohrožené sociálním vyloučením, nezaměstnaní, děti, mládež, příslušníci národnostních menšin, obyvatelé sociálně vyloučených lokalit, osoby ohrožené závislostí, rodiny. b) Realizace vzdělávacích aktivit pro cílové skupiny - nezaměstnaní, děti, mládež, příslušníci národnostních menšin, široká veřejnost. c) Realizace volnočasových aktivit pro cílové skupiny - děti, mládež, příslušníci národnostních menšin, široká veřejnost. d) Realizace kulturních akcí a aktivit pro cílové skupiny - děti, mládež, široká veřejnost. e) Realizace aktivit na podporu rozvoje komunitního života jednorázové kulturní a volnočasové aktivity, diskuze, setkání a další aktivity na místní úrovni. f) Realizace mezinárodních projektů pro cílové skupiny děti, mládež, pracovníci neziskových organizací, široká veřejnost. g) Realizace dobrovolnických aktivit na místní úrovni a zapojení mladých lidí do dobrovolnictví. h) Realizace aktivit předškolního vzdělávání pro děti. i) Realizace aktivit na podporu rodiny a prorodinné politiky. j) Realizace aktivit odborných stáží a praxí pro studenty, absolventy, nezaměstnané, širokou veřejnost. k) Zprostředkování zaměstnání osob nezaměstnaných, osob znevýhodněných nebo rizikových na trhu práce. l) Zaměstnávání osob nezaměstnaných, osob znevýhodněných nebo rizikových na trhu práce. m) Poskytování informačních a poradenských služeb cílovým skupinám - osoby ohrožené sociálním vyloučením, nezaměstnaní, děti, mládež, rizikové osoby na trhu práce, široká veřejnost. o) Zvyšování kvalifikace a uplatnitelnosti na trhu práce pro cílové skupiny - osoby ohrožené sociálním vyloučením, nezaměstnaní, mládež, studenti, absolventi škol, osoby s neúplným a nedokončeným vzděláním, rizikové osoby na trhu práce, široká veřejnost. p) Realizace aktivit primární prevence rizikového chování pro cílové skupiny děti, mládež, osoby ohrožené sociálním vyloučením, široká veřejnost.
26. 5. 2014
Zapsán předmět činnosti: 1. Kromě předmětu hlavní činnosti ústavu, může ústav provozovat vedlejší činnost za podmínky, že tato činnost, nesmí být na újmu jakosti, rozsahu a dostupnosti služeb poskytovaných v rámci hlavní činnosti ústavu. Zisk může ústav použít jen k podpoře činnosti, pro niž byl založen, a k úhradě nákladů na vlastní správu. 2. Vedlejší činností ústavu jsou další činnosti ke zlepšení finanční situace ústavu
26. 5. 2014
Vznik společnosti Rozvíjíme Ústecko, z.ú.

Údaje o Rozvíjíme Ústecko, z.ú., IČO: 03020886 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo