Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Agentura Privat, bytové družstvo v likvidaci

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 4. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Adamec, jako předseda
5. 4. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeňka Bílková, jako pověřený člen družstva
5. 4. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Viliam Paulíny, jako místopředseda
5. 4. 1990
Zapsán způsob jednání: Usnesením ustavujcí členské schůze konané dne 10.1.1990 byly při- jaty stanovy družstva, dle nichž: Ručení: Členové družstva ručí do částky rovnající se nejvýše členskému podílu. Za družstvo jedná předseda nebo místopředseda nebo pověřený člen družstva a podepisuje předseda nebo místopředseda spolu s pověřeným členem družstva.
5. 4. 1990
Zapsán předmět podnikání: 5. Zastoupení tuzemských firem, včetně zajištění podmínek pro jejich podnikatelskou činnost v Praze a Československu.
5. 4. 1990
Zapsán předmět podnikání: 4. Účastenství na rozvíjení cestovního ruchu tezemského zejména službami spojenými s bydlením a ubytováním.
5. 4. 1990
Zapsán předmět podnikání: 3. Organizace a zprostředkování krátkodobého i dlouhodobého ubytování fyzických osob ve vlstních či pronajatých bytových a obdobných objektech.
5. 4. 1990
Zapsán předmět podnikání: 2. Zajišťování služeb spojených s bydlením s dalších služeb v souladu s právními předpisy.
5. 4. 1990
Zapsán předmět podnikání: 1. Zajišťování výstavby, rekonstrukce a modernizace bytových i nebytových objektů a jejich pronájem za úplatu.
5. 4. 1990
Vznik společnosti Agentura Privat, bytové družstvo
1 2

Údaje o Agentura Privat, bytové družstvo v likvidaci, IČO: 00506176 byly staženy 11. 8. 2023 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo