Předplatit časopis Finmag

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Protext
Protext
18. 7. 2024
Tiskové zprávy
Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT
Zdroj: Protext

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů v EUR, prostřednictvím kterých dále upevňuje svůj závazek poskytovat uživatelům rozmanité a komplexní obchodní možnosti. Na oslavu tohoto rozšíření pořádá Bybit napínavou kampaň s velkorysým prize poolem 25.000 USDT.

Mezi nově uvedené spotové páry v EUR patří: PEPE/EUR, WIF/EUR, SHIB/EUR, NEAR/EUR, LINK/EUR, FTM/EUR, STETH/EUR, TON/EUR, ENA/EUR, WLD/EUR, ONDO/EUR a AVAX/EUR. Toto rozšíření nabízí obchodníkům větší flexibilitu a širší příležitosti, jak využít rostoucího evropského trhu s kryptoměnami.

U příležitosti tohoto zajímavého vývoje rozjíždí Bybit dvě zajímavé akce:

Akce 1: Obchodujte a vyhrajte

Uživatelé, kteří v období kampaně obchodují s některým z nových spotových párů v EUR a splní určité prahové hodnoty objemu obchodů, budou mít nárok na podíl na výhře ve výši 25.000 USDT. Odměny se budou rozdělovat podle pořadí účastníků.

Akce 2: Proveďte vklad a získejte dárek (pouze pro nové uživatele)

Noví uživatelé, kteří během kampaně provedou svůj první vklad ve výši alespoň 100 USDT, obdrží dárek v hodnotě pět USDT. Tato nabídka je omezena na prvních 1000 uživatelů provádějících vklad.

"Jsme nadšeni, že můžeme na naší platformě představit tyto nové spotové páry v EUR," prohlásila Joan Han, Sales & Marketing Director Bybit. "Rozšířením naší nabídky chceme uživatelům v Evropě poskytnout ještě více obchodních příležitostí a vylepšit jejich celkový zážitek z obchodování."

Společnost Bybit se snaží poskytovat co nejlepší služby své rozrůstající se evropské uživatelské základně. Nedávné spuštění Bybit.nl – naší plně regulované nizozemské platformy – podtrhuje náš závazek dodržovat předpisy a poskytovat uživatelům v Nizozemsku služby šité na míru.

"Neustále se snažíme zlepšovat svoje služby a uspokojovat specifické potřeby našich evropských uživatelů," dodala Joan. "Rozšíření našich spotových párů v EUR je důkazem našeho odhodlání nabízet rozmanitou a dostupnou obchodní platformu."

Další podrobnosti a oficiální pravidla najdete na adrese: https://announcements.bybit.com/article/new-eur-spot-pairs-celebration-25-000-usdt-prize-pool--bltb354d99c663a9f28/ 

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je druhou největší kryptoměnovou burzou na světě podle objemu obchodů a obsluhuje více než 33 milionů uživatelů. Burza založená v roce 2018 poskytuje profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.

S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com

Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit

Discord| Facebook| Instagram| LinkedIn| Reddit| Telegram| TikTok| X (Twitter)| Youtube 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2463401/Bybit_Expands_EUR_Spot_Pair_Offerings_Exciting_25_000_USDT.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg 

 

PROTEXT

 

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne? Čtěte v novém Finmagu

Je sport dobrý byznys? Bezpochyby. Když ale je řeč o olympiádě, není to tak jednoznačné. Pořadatelská města totiž stále víc a víc prodělávají. I miliardy dolarů.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

SPORTEM K BYZNYSU

Nejlépe placení sportovci? Michael Jordan, Tiger Woods, Christiano Ronaldo… • Proč se olympiáda stala globálním černým Petrem? • Jak se vrcholový závodník stane vrcholovým manažerem

BYZNYS JE HRA

„Nenapadlo by mě takovou firmu rozjíždět, kdybych neměl ADHD,“ říká Rosťa Novák o úspěšném Cirku La Putyka. • Proč Elonu Muskovi už není do smíchu • Zachránili barokní skvost, teď chtějí manželé Lazarowitz svůj zámek odkázat státu

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo