Předplatit časopis Finmag

Investujte do vlastního hotelového pokoje: ADEA Lifestyle Suites

PR článek
PR článek
2. 6. 2024

Nový hotelový projekt přímo u lanovky, kde si můžete zajistit vlastní hotelový pokoj typu suite nebo lodge – včetně wellness areálu a gurmánské kuchyně pod taktovkou špičkového šéfkuchaře Stefana Marquarda

Investujte do vlastního hotelového pokoje: ADEA Lifestyle Suites
Zdroj: ADEA Lifestyle Suites
Další fotky
v galerii (8)

124 exkluzivních pokojů typu suite a lodge v top lokalitě: ADEA Lifestyle Suites ve Fieberbrunnu jsou jednou z nejočekávanějších rakouských novinek v oblasti ubytování – zájemci mohou už teď investovat do prosperujícího tyrolského trhu s nemovitostmi a zajistit si pokoj typu suite nebo lodge. O vše od marketingu až po údržbu a úklid se postará zkušený manažerský tým a majitelé tak mají záruku dokonale bezstarostného zážitku. Těžištěm projektu jsou ekologicky šetrné stavební postupy, přírodní materiály, nejmodernější standardy v oblasti domovní techniky a tepelné izolace a také obnovitelné zdroje energie. Otevření ADEA Lifestyle Suites je naplánováno na léto 2024.

ADEA Lifestyle Suites je ideálním místem pro všechny milovníky hor, lyžování, gastronomie, golfu a wellness a nachází se přímo u údolní stanice lanovky Fieberbrunn s výhledem na Kitzbüheler Horn, jen několik kilometrů od oblíbeného kultovního města Kitzbühel.

Adea

Nejlepší místo pro ty nejlepší zážitky z dovolené: Z postele rovnou do hor

V prostorných pokojích typu suite a lodge ADEA Lifestyle Suites dominují vysoce kvalitní materiály, jako je dřevo a kámen, které v kombinaci s luxusními látkami vytvářejí úžasně harmonické prostředí. Součástí špičkového vybavení jsou pohodlné boxspringové postele, stylový nábytek, nejmodernější infotainment i designová kuchyně s nádobím a příbory. Velikost pokojů typu suite se pohybuje od 35 m² do 172 m², lodge mají rozlohu 125 m² až 152 m². Na výběr máte vždy jednu až čtyři ložnice a jednu až tři koupelny.

Ve wellness pokojích typu suite kromě toho najdete i privátní saunu. Anebo si stačí obléknout pohodlný župan a vstoupit do wellness ráje o rozloze 1 100 m². Hosté si zde mohou užívat sauny a krytý bazén s výhledem na hory, který se za velkými panoramatickými okny podobá impozantnímu obrazu. Za teplého počasí pak mohou relaxovat bez skleněné bariéry mezi nimi a horskými vrcholy v okouzlujícím venkovním areálu nebo se osvěžit v jezírku. Součástí tohoto exkluzivního hotelu je také privátní spa, moderní posilovna a prostorné podzemní garáže.

Hledáte výhodný firemní úvěr? Klikněte ZDE.

 

ADEA Lifestyle Suites

Kulinářské výpravy do světa s regionálními produkty pod vedením gastronomické špičky Stefana Marquarda

ADEA Lifestyle Suites rozmazlují chuťové buňky v rámci konceptu restaurace „UpsideDown“, za který zodpovídá špičkový šéfkuchař Stefan Marquard. Marquardova kulinářská kouzla zahrnují nejen známé rakouské klasiky z regionálních produktů, ale také mezinárodní lahůdky, to vše doplněné o prvotřídní nabídku nápojů. Všechny gurmánské zážitky odrážejí kulturu, dědictví, tradice a smysl pro sounáležitost různých národů – a přesně o to v této inovativní restauraci jde.

Kupní ceny od 258 700 eur netto.

Adea

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne? Čtěte v novém Finmagu

Je sport dobrý byznys? Bezpochyby. Když ale je řeč o olympiádě, není to tak jednoznačné. Pořadatelská města totiž stále víc a víc prodělávají. I miliardy dolarů.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

SPORTEM K BYZNYSU

Nejlépe placení sportovci? Michael Jordan, Tiger Woods, Christiano Ronaldo… • Proč se olympiáda stala globálním černým Petrem? • Jak se vrcholový závodník stane vrcholovým manažerem

BYZNYS JE HRA

„Nenapadlo by mě takovou firmu rozjíždět, kdybych neměl ADHD,“ říká Rosťa Novák o úspěšném Cirku La Putyka. • Proč Elonu Muskovi už není do smíchu • Zachránili barokní skvost, teď chtějí manželé Lazarowitz svůj zámek odkázat státu

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Kdy je sport skvělým byznysem a kdy ne?

Koupit nejnovější číslo