Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Jet Investment, a.s.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 12. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Mgr. Elisabeta Faitová, jako člen dozorčí rady
22. 12. 2023
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Oldřich Šoba
22. 8. 2023
Změna funkce: Ing. Marek Malík, MBA. z nepřímý skutečný majitel na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
22. 8. 2023
Změna funkce: Ing. Libor Šparlinek z nepřímý skutečný majitel na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
22. 8. 2023
Změna funkce: Ing. Lubor Turza z nepřímý skutečný majitel na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
22. 8. 2023
Změna funkce: Ing. Igor Fait z přímý skutečný majitel na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
26. 11. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Lubor Turza
4. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Marek Malík, jako nepřímý skutečný majitel
4. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Libor Šparlinek, jako nepřímý skutečný majitel
4. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Lubor Turza, jako nepřímý skutečný majitel
4. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Igor Fait, jako přímý skutečný majitel
5. 5. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Marek Malík
1. 1. 2017
Změna názvu z Jet Investment Management, a.s. na Jet Investment, a.s.
16. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Marek Malík, jako člen představenstva
16. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Libor Šparlinek, jako člen představenstva
16. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Lubor Turza, jako člen představenstva
16. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Igor Fait, jako předseda představenstva
16. 3. 2015
Zapsán základní kapitál 4 000 000 Kč
16. 3. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 4
16. 3. 2015
Zapsán způsob jednání: K zastupování společnosti a k právním jednáním jsou oprávněni: a) vždy dva členové představenstva společně nebo jakýkoliv člen představenstva společnosti písemně pověřený společně dvěma členy představenstva společnosti, to vše s výjimkou kteréhokoliv z následujících případů, kdy společnost zastupují obligatorně všichni členové představenstva společně nebo jakýkoliv člen představenstva společnosti písemně pověřený společně všem členy představenstva společnosti: aa) rozhodování společnosti jako akcionáře či společníka jiné obchodní korporace, společnosti družstva či jakékoliv jiné právnické osoby, a to zejména při výkonu působnosti valné hromady či jiného obdobného nejvyššího orgánu (shromáždění, schůze, atp.) nebo na valné hromadě, resp. na jiném obdobném nejvyšším orgánu, ab) výkon akcionářských práv a práv vlastníka obchodního podílu v jakékoliv dceřiné obchodní korporaci, společnosti, družstvu či jakékoliv jiné právnické osobě. ac) zcizování a nabývání akcií, zatímních listů, kmenových listů jakož i podílů jakéhokoliv druhu a jakékoliv podoby na jakékoliv obchodní korporaci, společnosti, družstvu a/nebo jakékoliv jiné právnické osobě, ad) zakládání jakýchkoli obchodních korporací, společností, družstev či jiných právnických osob včetně upisování jakýchkoliv akcií, zatímních listů, kmenových listů a/nebo podílů na jakékoliv obchodní korporaci, společnosti, družstvu a/nebo jakékoliv jiné právnické osobě, ae) zcizování a nabývání jakýchkoliv cenných papírů, a to včetně dluhopisů, af) pro případ, kdy společnost je statutárním orgánem jakéhokoliv investičního fondu (zejména fondu kolektivního investování, fondu kvalifikovaných investorů, atp.) či vykonává působnost takového statutárního orgánu, tak činění jakéhokoliv rozhodnutí ze strany takového statutárního orgánu nebo v působnosti takového statutárního orgánu jakož i jakéhokoliv právního jednání samotného investičního fondu, to vše pokud předmětem takového právního jednání, úkonu a/nebo rozhodnutí je jakákoliv záležitost uvedená pod písm. (i) až (v) výše s tím rozdílem, že případy uvedené pod písm. (i) se nejedná o rozhodování a výkon práv společnosti, ale o rozhodování a výkon práv příslušného investičního fondu obhospodařovaného společností, ag) je-li členem jakéhokoliv orgánu právnické osoby společnost, pak pro všechny případy udělení zmocnění fyzické osobě či více fyzickým osobám, které budou společnost zastupovat s tím, že zmocnění může být jak individuální (každý zmocněnec bude jednat samostatně) tak společné (zmocněnci budou jednat společně), případně kombinací individuálního a společného zmocnění. Písemné pověření dle shora uvedeného je možné jak pro jednotlivou věc, právní jednání a/nebo úkon, tak pro více věcí, právních jednání a/nebo úkonů, a to včetně časově neomezeného písemného pověření. Písemné pověření dle shora uvedeného lze stejným způsobem, jakým je uděleno, též odvolat (ukončit).
16. 3. 2015
Zapsán předmět podnikání: činnost investiční společnosti s oprávněním přesáhnout rozhodný limit a obhospodařovat fondy kvalifikovaných investorů
16. 3. 2015
Zapsán předmět činnosti: správa vlastního majetku
16. 3. 2015
Vznik společnosti Jet Investment Management, a.s.
16. 3. 2015
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Oldřich Šoba, jako člen dozorčí rady
16. 3. 2015
Počet členů dozorčí rady: 1
16. 3. 2015
Zapsán akcionář Jet Founders, a.s.
16. 3. 2015
Zapsána akcie 1000 ks kmenové akcie na jméno v listinné podobě ve jmenovité hodnotě 4 000 Kč

Údaje o Jet Investment, a.s., IČO: 03890333 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo