Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Domov Hvězda, příspěvková organizace, IČO: 00226564, sídlo: Hvězdlice

Subjekt Domov Hvězda, příspěvková organizace příspěvková organizace. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou Pr 1238/KSBR. Společnost vznikla 12. 8. 2003 a sídlí na adrese Nové Hvězdlice 200, 683 41 Nové Hvězdlice. IČO společnosti je 00226564.

Domov Hvězda, příspěvková organizace - výpis z obchodního rejstříku k datu 10. 5. 2024

Obchodní rejstřík
RES

Základní informace o Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

Datum zápisu
12. 8. 2003
Datum vzniku
1. 1. 2003
Název
Domov důchodců Nové Hvězdlice, příspěvková organizace
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 17. 1. 2007
Domov Hvězda, příspěvková organizace
zapsáno 17. 1. 2007
Adresa sídla společnosti
Nové Hvězdlice 200, 683 41 Nové Hvězdlice
zapsáno 12. 8. 2003
IČO
00226564
zapsáno 12. 8. 2003
Identifikátor datové schránky
4d7kh8m
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 12. 8. 2003
Spisová značka
Pr 1238/KSBR Krajský soud v Brně
zapsáno 12. 8. 2003
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Telefon
517 321 100 - ústředna
Mobil
702 204 864
E-mail
Webové stránky
Facebook
Kontaktní adresa
Nové Hvězdlice č. 200, Hvězdlice
Kariéra

Poslední změny a události Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

4. 5. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Antonín Jízdný, jako ředitel
4. 5. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Pavel Ševela
1. 4. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Pavel Ševela
13. 2. 2020
Zapsán předmět činnosti: A. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám starším 55 let, trpícím stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadují pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení ( dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně příp. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
13. 2. 2020
Vymazán předmět činnosti: A. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu, trpící stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadující pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně popř. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.

Vizualizace vztahů osob a společností - Domov Hvězda, příspěvková organizace

Informace o podnikání a činnosti Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
Poskytování komplexní péče starým a invalidním občanům, která spočívá především v zabezpečení ubytování, stravování, všestranné péče sociální, poskytování ošetřovatelské, zdravotní péče včetně rehabilitace, rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie, s cílem podpory soběstačnosti občana a zajištění podmínek pro důstojný život Předmět činnosti je vykonáván na základě: Zákona č. 100/1988 Sb. o sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů Zákona č. 114/1988 Sb. o působnosti orgánů České republiky v sociálním zabezpečení Vyhlášky Ministerstva práce a sociálních věcí č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon České národní rady o působnosti orgánů České republiky v sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 17. 1. 2007
A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně popř. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu, trpící stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadující pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně popř. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelům, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 17. 1. 2007 vymazáno 30. 12. 2008
A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně popř. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálněterapeutických činností. B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu, trpící stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadující pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně popř. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelům, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálněterapeutických činností.
zapsáno 30. 12. 2008 vymazáno 2. 3. 2016
A. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu, trpící stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadující pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně popř. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 2. 3. 2016 vymazáno 13. 2. 2020
A. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám starším 55 let, trpícím stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadují pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení ( dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně příp. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 13. 2. 2020
Doplňková činnost
hostinská činnost
zapsáno 1. 6. 2011

Ostatní skutečnosti Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

Ostatní skutečnosti
Příspěvková organizace se ve smyslu ust. § 2 zákona č. 290/2002 Sb. stala dnem 1.1.2003 příspěvkovou organizací kraje
zapsáno 12. 8. 2003

Personální obsazení, vedení Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

Ředitel
MVDr. Jiří Žák
Náměstí, 683 33 Brankovice
Den vzniku funkce: 12. 8. 2003
Den zániku funkce: 1. 8. 2008
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 30. 12. 2008
Ředitel
Ing. Luděk Strmeň
Na Vyhlídce, 682 01 Vyškov
Den vzniku funkce: 1. 11. 2008
Den zániku funkce: 6. 3. 2009
zapsáno 30. 12. 2008 vymazáno 3. 9. 2009
Ředitel
Mgr. Petr Zápotocký
Osvobození, 682 01 Vyškov
Den vzniku funkce: 1. 7. 2009
Den zániku funkce: 30. 11. 2010
zapsáno 3. 9. 2009 vymazáno 1. 6. 2011
Ředitel
Mgr. Pavel Ševela
Kopečky, 664 84 Zastávka
Den vzniku funkce: 1. 5. 2011
zapsáno 1. 6. 2011 vymazáno 2. 3. 2016
Ředitel
Mgr. Pavel Ševela
Kopečky, 664 84 Zastávka - Zastávka
Den vzniku funkce: 1. 5. 2011
zapsáno 2. 3. 2016 vymazáno 1. 4. 2022
Ředitel
Mgr. Pavel Ševela
Bukovec, 739 85 Bukovec - Bukovec
Den vzniku funkce: 1. 5. 2011
Den zániku funkce: 31. 3. 2024
zapsáno 1. 4. 2022 vymazáno 4. 5. 2024
Ředitel
JUDr. Antonín Jízdný
Na Březině, 664 34 Rozdrojovice - Rozdrojovice
Den vzniku funkce: 1. 4. 2024
zapsáno 4. 5. 2024
Počet členů
1
zapsáno 2. 3. 2016
Způsob jednání
Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis
zapsáno 12. 8. 2003

Zřizovatel Domov Hvězda, příspěvková organizace - dle obchodního rejstříku

Zakladatel
Jihomoravský kraj, 70888337
Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno
zapsáno 17. 1. 2007 vymazáno 10. 4. 2015
Zakladatel
Jihomoravský kraj, 70888337
Žerotínovo náměstí 449/3, 602 00 Brno - Veveří
zapsáno 10. 4. 2015

Hodnocení společnosti - Domov Hvězda, příspěvková organizace

-
0
+

Sídlo společnosti Domov Hvězda, příspěvková organizace na mapě

Nové Hvězdlice 200, 683 41 Nové Hvězdlice

Údaje o Domov Hvězda, příspěvková organizace, Nové Hvězdlice 200, 683 41 Nové Hvězdlice, IČO: 00226564 byly staženy 10. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Domov Hvězda, příspěvková organizace sídlí na adrese: Nové Hvězdlice 200, 683 41 Nové Hvězdlice.
  • Domov Hvězda, příspěvková organizace má IČO 00226564.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo